Bejelentkezés Ingatlan Munkaközösségi irodába

irodavezetők és referensek részére
 

Felhasználói név:

Jelszó:

 

Ha Ön nem tagja az Ingatlan Munkaközösségnek, de szeretne tag lenni, küldjön egy e-mailt a következő címre: [email protected]

Ha már az ingatlanszaknévsoron tag vagy, itt írd meg, melyik földhivatal területére kéred az Ingatlan Munkaközösségi tagságodat

A földhivatal, vagy kerület Ingatlan Munkaközössébe szeretnék belépni

Cégnév (számlázási név):

Cégvezető neve:

Telefonszám:

E-mail cím:

Kötelező adatok kitöltése

Iroda neve:

Számlázási cím:

Irányítószám:

Megye:

Település:

Utca:

Házszám:

Postázási adatok

A postázási adatok alap esetben megegyeznek a számlázási adatokkal.

Ha a számlázási címtől különbözik, kérem kattintson ide!

Az Ingatlan Munkaközösség az egyik utolsó lehetőség!

Sok éve már, hogy az ingatlanos közösségekben felmerült az igény: hozzunk létre közös irodát!

Minden kisebb iroda érzi, hogy egyedül lassan megfullad. Érzi, hogy egyre nehezebb minden, egyre több helyen be kell zárni az üzletet, és ha belegondol, ez egy önmagát erősítő folyamat, mitől menne jobban otthonról az ingatlan? Érzi, hogy valamit lépni kell.

Ezügyben elég sokat szerveztem, de nem jól fogtam hozzá. Próbálkoztam önszerveződéssel. Próbáltam partnereket keresni egy komoly együttműködéshez. Akik a szervezetünk tagjai, vagy a levelezőlista tagja, az emlékszik rá, mennyit dolgoztunk ezen, sajnos ezek a szervezések nem jutottak el arra a szintre, hogy elindulhasson a dolog. A kész webes megoldások merevek voltak, így elkezdtem kifejleszteni azt a rendszert, amit gyakorló ingatlanosként jónak láttam. Mindenki fél attól, hogy kikerüli a kolléga, az eladó, a vevő. Ez nem zárja ki, de eléggé leszűkíti ezt a becsapási formát. Határozott megbízási szerződés, az ügymenet folyamatos figyelemmel követése, ez kell, hogy jellemezze az IMKK irodáit. Ez nem egy hirdetési felület, hanem egy rendszer. Ebbe a rendszerbe csak azok az irodavezetők jöhetnek, akik regisztráltak az ingatlanszaknévsor.hu oldalon. Biztos vagyok benne, hogy aki megpróbálja, örömét leli benne.

Mi kell egy önálló irodának?

  1. Sikerélmények!
  2. Sok eladó ingatlan
  3. Sok érdeklődő, akikből hamarosan vevő válhat
  4. Hitelesség
  5. Saját egyediségének, arcának megőrzése
  6. Megbízható kollégák
  7. Együttműködés sok megbízható kollégával
  8. Közös rendszerek, melyek irányt adnak és segítenek
  9. Szakmai közösség, kölcsönös segítségnyújtás

Nem vagy egyedül!

Mi az Ingatlan Munkaközösség?

Az Ingatlan Munkaközösség (IMKK) a szabályozott formában történő sok-sok irodának az együttműködése.

Mit jelent ez?

Azt, hogy a kis cégek egyedül vannak. Egyenként gyengék vagyunk. Közösen minden elérhető.

Ez nem hirdetési portál, akkor mi is ez?

Az együttműködés portálja. Jó minél több helyen hirdetni az Ingatlan Munkaközösség portáljára feltöltött ingatlant, így a saját anyagok mellett a többiek ajánlata is növeli az eladás lehetőségeit.

Hogyan működik?

Ha felteszel egy ingatlant, azt a többi iroda úgy ajánlhatja, mintha a saját megbízása lenne, és ezt minden látogató is úgy látja!
A látogató azt látja, hogy ennek az irodának iszonyat nagy a lefedettsége,  rengeteg ingatlan van az irodája oldalán.
Ehhez is van hasonló...
Az irodák egymásnak kiadják a bizalmas adatokat, de ellenőrizve. Az adatok lekérése naplózva van, és minden diszkrét adat lekérését rögzíti a rendszer, az eredeti iroda (gazda) pedig e-mailben értesítést kap róla, melyik munkaközösségi iroda melyik munkaktársa kéri az adatokat, miért, melyik vevőnek ajánlja.

És ha a másik iroda ugyanazt az ingatlant feltenné mégegyszer?

Ugyanazt az ingatlant nem lehet feltenni kétszer egymás után
Akkor ebből vita lesz..
Nem lesz, mert mindíg a gyorsabb az első, ez a szabály.

Na, de ha lenyúlják az ingatlanomat a többi kollégák?

Ezt éppen azért nem tehetik, mert egy ingatlant egyszer lehet feltenni, ezért érdemes mielőbb feltenni az ingatlant, mert akkor éppen védve van.
Mi van akkor, ha egy iroda  odamegy a megbízómhoz, hogy kössön velük is szerződést?
Ez az egyik legsúlyosabb vétség, kizárja magát az iroda a Munkaközösségből, ráadásul teljesen felesleges, mert a legtöbb helyen a jutalékunk 4% és ebből meg lehet oldani a jutalékmegosztást.

Hogyan épül fel a rendszer?

Minden földhivatal köré egy Ingatlan munkaközösség épül, ezek megnevezése a jelentkezés sorrendjében történik, tehát a Balatonboglári 1 sz Ingatlan Munkaközösség, benne jelenleg két irodával, várhatóan még két irodát fogadunk be magunk mellé. Ezzel a 4 irodával tökéletesen le tudjuk fedni ennek a földhivatalnak a körzetét.
Mindíg az adott munkaközösségben lévő irodák határozzák meg a létszámot, azaz, hány iroda csatlakozhat, természetesen van egy minimum.

Mennyibe kerül?

Egy hónapra a tervek szerint két rekesz sörnél többe nem kerül az alap verzó, azaz 5000 Ft alatti ár. Ez még kicsit odébb van, amíg nem teszteljük le elölről, hátulról, addig csak béta.

Hogyan lehet tagja valaki az Ingatlan Munkaközösségnek?

Regisztráljon be az Ingatlanszaknévsorba, az 5x5.hu regisztrációs oldalán, majd az 5x5.hu oldalon az office linken belépve írja be, melyik földhivatali körzetben, vagy kerületben szeretne dolgozni. Aki már regisztrált az 5x5-ön, annak csak be kell írnia a lap tetejére, hol szeretne dolgozni. Amennyiben van rá lehetőség, élesítjük a belépését.

5x5 főoldal | Ingatlanközvetítői névjegyzék